Computer reparation

Vi reparerer Apple og PC til en fornuftig prisDin computer kan være alt fra dit kontaktmiddel til familie og venner til din online indkøbskurv eller din bank på nettet. Den skal virke, køre uden problemer og være pålidelig og stabil.

Stor erfaring og høj faglighed

Hos Hadsten Computer kender vi alt til problemer med computere, der er blevet langsomme, ustabile eller som pludselig opfører sig mærkeligt, og vi sætter en ære i at løse problemet, så kunden igen får en computer, de kan arbejde med.

Vi har X års erfaring i at løse problemer med både hardware (maskinen og dens indhold) og software (programmerne). Vi fejlsøger og udbedrer skaden, så du altid kan stole på, at din computer virker som den skal. Vi tager gerne imod både Apple/Mac og PC på vores værksted.

Gå til en fagmand
Vi oplever desværre, at nogle lader venner og bekendte rode med deres computer, og i værste tilfælde kan det gøre langt mere skade end gavn. Derfor vil vi altid anbefale at få din computer undersøgt af en fagmand. Hos Hadsten Computer er din computer i sikre hænder.

Åbningstider: man-tor 9-17:30

fre 9-18 | lør-søn 10-14 | helligdage lukket

 

© Copyright 2018 - Hadsten Computer ApS - Søndergade 16 - 8370 Hadsten - CVR 32308503

Kontakt os på tlf. 61 30 38 66 eller kontakt@hadstencomputer.dk - Cookiepolitik