iPhone reparation i hadsten

iPhone reparation er et stort marked, og der er mange variationer i de reparationer der udføres. Vores fokus er at lave en reparation, der er den bedste kvalitet og holder længst. Kvalitet frem for alt. 

Derfor bruger vi reservedele, hvor skærmen (LCD), touch og flex er originale dele fra Apple. Du har købt en god kvalitets telefon, derfor skal den efter en reparation være god. Du har købt en god dyr telefon, derfor skal den laves ordentligt.

Vi holder os til de bedste dele, og handler kun ved danske forhandlere, der garanterer kvaliteten af delene. Det er vigtigt for os, at reparationerne virker hver gang. Der er en grund til, at vi laver iPhone og iPads for Favrskov kommune.

Vi er omhyggelige når vi laver din telefon. Vi tager tiden det tager at skille den ad, gøre den ren fx kanterne. Vi retter hjørner og andre slag ud, så din skærm sidder så perfekt som muligt. Vi tester alle telefoner, så vi er sikker på den virker, når du får den.

Vi er stolte af vores håndværk, og vi elsker at lave telefoner og iPads. Med alle de originale dele i vores skift, sikres en minimal fejlprocent. Vi lever af glade loyale kunder, som en mindre virksomhed i Favrskov, og derfor forpligter det os altid, at lave tingene ordentligt og perfekt, hver gang.

Vælg iPhone model for at se priser på reparationer :

            

© Copyright 2018 - Hadsten Computer ApS - Søndergade 16 - 8370 Hadsten - CVR 32308503

Kontakt os på tlf. 61 30 38 66 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Cookiepolitik