Om Hadsten Computer

Firmaet blev grundlagt i 2008, og vi har altid vægtet service og kvalitet meget højt. Vores kunder ønsker professionel service – og helst med det samme – og det er de forventninger, vi gør vores yderste for at leve op til. 

I 2013 ændrede vi navn til Hadsten Computer, og i 2014 blev firmaet lavet til et ApS, og ansatte Stefan Granholm som direktør. 

Stefan udtaler : "Jeg er en computernørd, som ved hvad jeg kan, vil og hvad som er bedst for dig som privat person eller dit firma. Jeg sælger ikke dårlige løsninger, den billige eller overdyre ting du ikke har brug for. Du får den helt rigtige løsning, til den helt rigtige pris. Dette er en del af konceptet, en god service og kvalitets produkter. "

Filosofien bag firmaet (firmaets DNA) er, at god service og kvalitet skaber mersalg på sigt. 

Vi går langt for at få tilfredse kunder, der gerne anbefaler vores serviceydelser til andre. Den strategi har hidtil virket – og det kommer alle til gode. Vores markedsføringsbudget er nemlig til at overse, og det betyder, at vi kan tilbyde produkter og ydelser af høj kvalitet til gode priser.

Vi har mange samarbejdspartnere. Vi er ikke bedst til alt, og der hvor vi ikke er de bedste, så benytter vi vores store netværk af eksperter, som ligeledes bruger os. Derfor er du altid sikret den bedste service og kvalitet.

Vi lever af det lokale, derfor deltager og støtter vi lokallivet. Fx. støtter vi HSK fodbold, Natteravnene, Pensionist banko, de lokale spejdere i Hadsten, Favrskov lokalradio og mange flere. Vi deltog og sponsorerede fx. til Stafet for livet. Derfor - støt os de lokale aktører - vi støtter det lokale liv.

Direktør i Hadsten Computer, Stefan Granholm

På billedet - Direktør Stefan Granholm

© Copyright 2018 - Hadsten Computer ApS - Søndergade 16 - 8370 Hadsten - CVR 32308503

Kontakt os på tlf. 61 30 38 66 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Cookiepolitik