Hadsten Handel PostNord - Forsendelse Meddelelse

Post nordJeg fik denne fup mail som sikkert gemmer den famøse cryptolocker…

Ud over dårlig engelsk og forkerte URLS, er afsendermailen @cafewien.com – dvs IKKE en dansk mail.

 

Mail start 

PostNord AB info @ cafewien.com  (Bemærk at email slutter med cafewien.com - mystisk ikke ?

Vi har modtaget din pakkeCT1160571369DKpå2016/02/3. Courier var ude af stand til at levere denne pakke til digFå og udskrive forsendelsesetiketten, og vise det på det nærmeste posthus for at få din pakke.

Hvis pakken ikke er modtaget inden 20 arbejdsdage PostNord AB vil være berettiget til at kræve kompensation fra dig - 55 kroner for hver dag i at holde. Du kan finde oplysninger om fremgangsmåden ved og betingelserne af pakken holde i det nærmeste kontor.

Behandling af personlige oplysninger

Post Danmark er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger. Det sikrer vi os dels internt i Post Danmark dels i kommunikationen over internettet. Internt Det er kun et begrænset antal medarbejdere, som har adgang til oplysningerne via særlig autorisation. Det er de medarbejdere, der skal bruge oplysningerne. Kommunikation via internet Når du logger dig ind på ePosthuset, skal du benytte et brugernavn og en unik adgangskode. Det er vigtigt, at du behandler din personlige adgangskode som fortrolig, så ingen andre kan få adgang til dit ePosthus. Den personlige adgangskode er din garanti for, at det kun er dig, der har adgang til data på dit ePosthus. For at gøre kommunikationen af dine personlige oplysninger over internettet så sikker som mulig benytter vi SSL-kryptering (Secure Socket Layer) med 128-bit kryptering. At vi benytter SSL-kryptering, kan du se på den lille hængelås, der er i nederste højre hjørne af browseren. Med SSL-kryptering er du sikker på, at det er Post Danmark, der er afsenderen af data til din pc. Du er desuden sikret mod ændring af data undervejs mellem Post Danmark og din pc, samt at disse data hemmeligholdes under transporten.

Dette er en automatisk genereret meddelelse - Klik herfor at afmelde

Mail slut

 

Klik ikke på noget i sådan en mail 

Der 3 steder den vil ”linke” – og de peger på http://debtenforcements.com/xmufnj80/ (bemærk dette IKKE er den fulde adresse til virussen, men det er en del af undermappen til denne. Den fulde adresse er 29 tegn og bogstaver EFTER /xmufnj80/ ). Selve hjemmesiden kan ses her : http://debtenforcements.com/

Selve hjemmesiden er legitim, dvs. de er hacket. Har sendt dem linket således det kan blive lukket. Dette skete 5 timer efter mailen blev sendt.

Er du i tvivl om du har et godt sikkerhedsprogram ?

Betaler du hvert år for et sikkerhedsprogram, så har du nok et fint program (medmindre det er Avast eller AVG). Men bruger du gratis programmer, bør du lige scanne computeren med et ordentligt program. Se mere her : https://www.hadstencomputer.dk/bullguard-internet-security

© Copyright 2018 - Hadsten Computer ApS - Søndergade 16 - 8370 Hadsten - CVR 32308503

Kontakt os på tlf. 61 30 38 66 eller kontakt@hadstencomputer.dk

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok